Het international Highline Meeting festival.

Het is een festival dat angstaanjagend is, maar tegelijkertijd een hele beleving van zichzelf. De deelnemers moeten via hogen korden die aan de toppen van de Italiaanse alpen zijn verbonden, naar hun plek lopen. Deze korden zijn ongeveer 2 cm breed. Er zijn verschillende faciliteiten, namelijk een keuken, een bar, geweldige muzikale jam sessies, films en presentatie, speciale gasten, yoga workshops en paraglider vluchten. En dat allemaal hangend aan een koord.

Het concept van het Highline meeting festival is om op een speciale manier een bijzondere beleving mee te geven. De waarden die hieraan gehecht worden zijn authenticiteit, en beleving. Het is namelijk geen festival die iedereen kent of waar iedereen aan deel neemt. Het is een bijzonder festival, die je authentiek kan maken en waar je tegelijkertijd een hele beleving mee krijgt, van de natuur, de hoogte en de gezelligheid.

Fysiek is de belevenis erg zwaar, omdat het toch een soort van sport is, om over een dun koort te lopen zonder te vallen. De omgeving is prachtig want het zit hoog in de bergen. Verder worden er nog optredens gegeven.

Voor het individu is het een nieuw iets, weinig mensen hebben dit meegemaakt. De verwachting voor deze mensen zou spannend zijn, omdat het toch niet iets gewoonlijk is. De motieven om mee te doen zouden  kunnen zijn dat de mensen een uitdaging willen, misschien zouden ze wel hun angst willen overwinnen.

De beleving zelf zou een memorabele beleving worden. Het is niet iets wat je in je dagelijkse leven doet. Ook zo’n stuk natuur zie je niet vaak. Dit zal je altijd blijven herinneren.

Highline1highline 2

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s